Hippe vogels spotten in de Kanarie Club in Amsterdam

Inga Stoit 23 jul 2018 Hotspots

Een andere werkplek op z’n tijd inspireert. Hustle laat jou de mooiste hotspots zien waar jij meteen WIL werken! Deze week zijn we op bezoek bij de Kanarie Club. Een van de meest hippe studie- en werkplekken in Amsterdam.

Met de film- en foodhallen in de achtertuin is deze oude tramremise in Oud-West terecht een van de populairste werkspots van Amsterdam. Voordeel is de grote keuze aan verschillende zitplaatsen. Op het terras, bij de grote werktafel (bijvoorbeeld ideaal voor groepsprojecten!) of je kiest er voor om relaxed te chillen bij de poolbar. Echter is het zwembad vrijwel nooit gevuld met water… zonde!

Kanarie Club

De ruimte is groot, groen en lekker licht. Het is de perfecte setting voor serieuze study. Je kan hier vanaf 08:30 aan de bak en dat kan bovendien onder het genot van een lekker ontbijt. Meer keuze nodig qua eten? Je kunt er ook voor kiezen je (lekkere) trek te bewaren voor het gigantische voedselaanbod bij de buren: de populaire Foodhallen.

Een andere werkplek op z’n tijd inspireert. Hustle laat jou de mooiste hotspots zien waar jij meteen WIL werken! 🔥💡 ______________________ 📖| @kanarieclub 📍| Foodhallen, Amsterdam 🦉| perfect voor werkduiven, vroege vogels en nachtuilen ______________________ Met de film- en foodhallen in de achtertuin is deze tramremise een van de populairste werkspots van Amsterdam. Ben je als business bird op zoek naar verfrissing tijdens het werken of neem je het er van op je vrije Hemelvaart? Dan is er ook nog een poolbar!

45 Likes, 6 Comments – Hustle (@hustlebytribe) on Instagram: “Een andere werkplek op z’n tijd inspireert. Hustle laat jou de mooiste hotspots zien waar jij…”

Influencerhotspot

De Kanarie Club is erg geliefd onder modemeisjes, Instagram-modellen en influencers. Ook wordt de locatie vaak ingezet voor toffe events en productactivaties. Geen wonder, want de horecagelegenheid is prachtig én goed bereikbaar. Desondanks is er plek genoeg to get sh*t done. Voor de laatste evenementen van de Kanarie Club kun je terecht op hun website.

Reageer op artikel:
Hippe vogels spotten in de Kanarie Club in Amsterdam
Sluiten