Werken in de wildwaterbaan van Aloha Rotterdam

Steven 23 jul 2018 Hotspots

Een andere werkplek op zijn tijd inspireert. Hustle, test door het hele land hotspots waar je terecht kunt als freelancer. De workspot van deze week: Aloha Rotterdam, een coole stek met een eigen koffiebranderij.

Ooit Tropicana, nu Aloha Rotterdam

Je bent vroeger met schoolreisje vast wel eens naar tropisch zwemparadijs Tropicana in Rotterdam geweest. Herinner je de wildwaterbaan nog? Nou, precies daarin zit Aloha Rotterdam gevestigd. In 2013 begon het als een pop-up bar. Deze was zo populair, dat Aloha Rotterdam sinds 2016 definitief gevestigd zit in het voormalige zwemparadijs Tropicana.

Wat ons als eerst opvalt is dat hier met koffie, het belangrijkste vocht voor freelancers, wordt omgegaan als wijn. Er is een eigen branderij met altijd weer een nieuw soort bonen die bij het seizoen past. Het personeel weet hierover te vertellen als een sommelier over wijn. De bediening is sowieso relaxt. Na je eerste koffie wordt er niet om de minuut gevraagd of je een nieuw drankje wil. Het vriendelijke personeel geeft je bij binnenkomst al een gevoel dat je er welkom bent en voor een Rotterdams accent hebben we sowieso een zwak.

Foto’s van de werkspot

Check Hustle voor meer coole hotspots…

Een andere werkplek op z’n tijd inspireert. Hustle laat jou de mooiste hotspots zien waar jij meteen WIL werken! 🔥💡 ______________________ 📖| @aloharotterdam 📍| Maasboulevard 100, 3063 NS Rotterdam 💦| werken in een voormalig tropisch zwemparadijs 📸| @adoseofjoos / @cityguysnl / @ditisdesteven ______________________ Bar, stadspark, koffiebranderij, terras én wildwaterbaan: Aloha is een van de meest unieke plekken in Nederland to get shit done. Misschien heb je hier vroeger wel eens gezwommen, want Aloha is gevestigd in Tropicana. Kijk dat uitzicht over Rotterdam! 😍

48 Likes, 4 Comments – Hustle (@hustlebytribe) on Instagram: “Een andere werkplek op z’n tijd inspireert. Hustle laat jou de mooiste hotspots zien waar jij…”

De lunchkaart kan misschien wat uitgebreider, maar daar komen we hier niet specifiek voor. Bovendien heb je genoeg aan het broodje paddenstoel met truffel. Heerlijk. De paddenstoelen worden bovendien gekweekt in het koffiedik uit de eigen branderij. De freelance werkplek heeft een fris interieur met veel groen en er komt meer dan genoeg daglicht binnen. Werkt wel zo prettig. De buitenplaats is geweldig; werken met uitzicht op de Maas zorgt voor een constante stroom aan inspiratie. Wel jammer dat Aloha pas vanaf 12.00 uur open is.

Pluspunten

  • Goede koffie (uit de eigen branderij)
  • De bediening is uiterst relaxt; vriendelijk, no-nonsense en je wordt met rust gelaten
  • De buitenplaats biedt een prachtig uitzicht over de maas; een van de mooiste plekjes van Rotterdam
  • De sandwich met paddenstoel, zonnebloempitten en truffel voor 7,75 euro
  • Gratis WiFi met goed bereik, ook buiten

Minpunten

  • Pas vanaf 12.00 uur open, ’s ochtends dus even ergens anders werken
  • De goedkoopste koffie is 2,80 euro… Wij zijn van het Italiaanse principe: koffie mag niet meer kosten dan 1 euro

Adres en openingstijden

Aloha Rotterdam zit gevestigd aan de Maasboulevard 100 in Rotterdam en is dagelijks geopend van 12.00 tot 23.00 uur. De coole freelance werkplek is ook te vinden op Instagram en Facebook.

Ben je op zoek naar een toffe werkplek in Amsterdam? Dan raden wij aan een kijkje te nemen in de Kanarie Club. Een hippe hotspot, gevestigd naast de populaire Foodhallen.

Reageer op artikel:
Werken in de wildwaterbaan van Aloha Rotterdam
Sluiten