Travis Scott’s ASTROWORLD merchandise heeft een paar belachelijke items

Check This 29 aug 2018 Must Know

Het is een van de meest prominente hiphopalbums van 2018: Travis Scott’s ASTROWORLD. Op het moment van schrijven staat de release zelfs op nummer één in de Amerikaanse charts. Maar niet alleen de muziek krijgt veel aandacht, de bijbehorende merchandisecollectie is minstens net zo besproken. De merch bestaat maar liefst uit 28 delen; waaronder een paar hele vreemde drops.

Astroworld

De ASTROWORLD-collectie houdt niet echt één stijl aan – sterker nog: dat is een understatement. De trailer, het artwork, de cover en de merch hebben allemaal een totaal andere vibe. Goed, het zorgt wel voor een interessante drop. Het ene item is nog vreemder dan de ander. Zo zien we een rode kist (Supreme, zien jullie dit?), een paar slippers, een grinder en een asbak.

Levi’s

Oké, misschien heeft de lijn tóch een rode draad: het lijkt allemaal gemaakt door een kind van acht. De collectie wordt getopt door een spijkerjas-samenwerking met denimmerk Levi’s. Die kost je een slordige 400 dollar. Gelukkig zit er ook iets tofs tussen: de ‘Wish You Were Here’ hoodie (zie onderaan artikel) is onze favoriet.

 

Travis Scott Astroworld Merch Collection Drop 5 long sleeve t shirt cap hat crate box vinyl pre sale ticket access

Travis Scott Astroworld Merch Collection Drop 7 short sleeve t shirt Scattered Color Logo Slides pre sale ticket access

Travis Scott Astroworld Merch Collection Drop 6 stop tryna be god short sleeve t shirt happy face grinder ash tray happy face rug vinyl pre sale ticket access

Afbeeldingsresultaat voor astroworld ashtray

Afbeeldingsresultaat voor astroworld hoodie wish you were here

 

 

 

Reageer op artikel:
Travis Scott’s ASTROWORLD merchandise heeft een paar belachelijke items
Sluiten