Supreme x Nike SB: eerste blik op de nieuwe vierdelige sneakersamenwerking

Check This 28 aug 2018 Must Wear

Voetballers opgelet: ken jij de old-school Gato-schoen nog? Hét model voor de nodige panna’s en akka’s tijdens een potje zaalvoetbal? Supreme brengt in samenwerking met Nike SB deze week vier nieuwe colorways uit van het populaire model.

Supreme x Nike SB

De schoenen komen in vier verschillende kleurcombinaties: rood en geel, zwart en roze, een volledig blauwe én een wit-rode variant. Alle sneakers hebben de herkenbare Supreme en Nike SB branding op de tong en de zijkant van de schoen. Op de achterkant staan de woorden ‘WORLD’ en ‘FAMOUS’ – een referentie naar de populariteit van het model.

Goedkoop

Opvallend is het prijskaartje van de collab. Waar Supreme niet echt bekend staat om de goede deals (helemaal niet in de resell), gaat deze sneaker voor $110 over de toonbank. Je scoort deze Gato’s in de Supreme-winkels in New York, Brooklyn, Los Angeles, Londen, Parijs én online. Welke kleurcombo is jouw favoriet?

Foto: Highsnobiety

@CheckThis__

Op de hoogte blijven van de laatste streetwear, sneakers en tofste collabs in hypeland? Volg ons dan op Instagram. Hier delen we dagelijks nieuwe content én maak je kans op hele toffe prijzen; waaronder een paar Air Max 97/1.

Check This (@checkthis__) * Instagram photos and videos

806 Followers, 617 Following, 69 Posts – See Instagram photos and videos from Check This (@checkthis__)

Reageer op artikel:
Supreme x Nike SB: eerste blik op de nieuwe vierdelige sneakersamenwerking
Sluiten