De vetste sneakers van 2018: Parra x Nike Air Max

Steven 24 jul 2018 Check This

De collabs tussen Nederlandse kunstenaar Piet Parra en Nike gooien altijd hoge ogen bij menig sneakerliefhebber. Zijn designs gaan gerust voor een bedrag van 3.000 euro over te toonbank. De nieuwste samenwerking is ook een parel van een schoen.

Parra x Patta

In 2005 mocht Piet voor het eerst een Air Max 1 designen. De ontwerper, kunstenaar en musicus liet zich inspireren door Amsterdam. Vier jaar later produceert hij voor sneakerstore Patta de ‘Burgundy Cherrywood’. Met als gevolg dat de hele internationale sneakerwereld even helemaal doordraait. De ‘Burgundy Cherrywood’ is een bordeauxrood design met Parra’s karakteristieke blauwe en rode details. Op internet kun je de sneakers inmiddels scoren voor plusminus 3.000 euro.

Elke week een SO naar iemand die onze tijdlijn blessed met awesome content, deze keer: @anthonysuz 📸 _________________________________ show some love 💙⤴️ _________________________________ Feature? Volg @checkthis__ en tag ons in je foto’s.

244 Likes, 3 Comments – Check This (@checkthis__) on Instagram: “Elke week een SO naar iemand die onze tijdlijn blessed met awesome content, deze keer: @anthonysuz…”

Parra Collectie

De nieuwste samenwerking met Nike bestaat uit vier onderdelen: een parka, een paar Air Spiridon en twee paar Air Max 1. Helaas is een van deze sneakerdesigns een zogenaamde ‘Friends & Family’ uitgave. Deze is niet beschikbaar voor het grote publiek, daarom focussen we ons vooral op die andere sneaker. Volgens Parra zelf een minimalistische take op een stad- en landaanzicht. Lekker abstract dus. Anyhow, dope is ‘ie wel. Van de slimme details aan de veters tot de fantastische designs in de schoenzool.

NOPE OF DOPE 👎🏼🔥 Wat vinden jullie van de nieuw @pietparra en @nike collab?

75 Likes, 4 Comments – Check This (@checkthis__) on Instagram: “NOPE OF DOPE 👎🏼🔥 Wat vinden jullie van de nieuw @pietparra en @nike collab?”

Tot slot: CheckThis verzamelt de beste sneakers van 2018. Wellicht ben je benieuwd welke andere sneakers we nog hebben genomineerd? Of misschien heb je suggesties. Volg ons dan op onderstaand Instagram-account of via deze link.

Check This (@checkthis__) * Instagram photos and videos

756 Followers, 463 Following, 61 Posts – See Instagram photos and videos from Check This (@checkthis__)

Reageer op artikel:
De vetste sneakers van 2018: Parra x Nike Air Max
Sluiten