Nike’s meest hyperactieve sneaker ooit: de Zoom Streak Spectrum Plus

Steven 20 aug 2018 Must Wear

Het is dé week van de re-stock van de M2K Tekno’s; Nike’s populaire opvolger van de Monarch – en voor velen de meest comfortabele sneaker ooit. Toch viel ons één andere release op: de Zoom Streak Spectrum Plus. Ooit een simpele loopschoen voor de Japanse markt, nu – vijftien jaar later – een model waar je de ogen maar moeilijk van af kunt houden. 

Vaporwave

Internetgeeks hebben ‘m vast voorbij zien komen: de Vaporwave-versie van de Zoom Streak Spectrum Plus. Met de hyperactieve patronen, oogverblindende kleuren en opvallende design kun je ‘m moeilijk missen. Check hieronder de eerste beelden van de Vaporwave-uitvoering. De Vaporwave kost je $150 en is te koop via de officiële webshop van Nike en de SNKRS app. Wat vind jij? Awesome of too much?

Supreme

Het origineel is een vrij simpele sportschoen uit 2003, die nauwelijks tot geen aansprak had bij de gemiddelde sneakerliefhebber. Tot eerder dit jaar, toen kledingmerk Supreme twee colorways van dit voorheen onbekende model dropte. Deze twee uitvoeringen waren op z’n zachtst gezegd al best heftig; maar Nike weet de designs moeiteloos te overtreffen. Onderstaande collab tussen Supreme en Nike en is trouwens een knipoog naar de Amerikaanse hotrod-cultuur en gaat voor ongeveer $200 over de toonbank;

Afbeeldingsresultaat voor ZOOM STREAK SPECTRUM PLUS supreme

Reageer op artikel:
Nike’s meest hyperactieve sneaker ooit: de Zoom Streak Spectrum Plus
Sluiten