Manon Fennis is de marketing director van XITE, een absolute droombaan

Inga Stoit 6 aug 2018 Interviews

Elke week bespreekt een succesvolle, inspirerende en jonge (internet)ondernemer zijn/haar carrière. Deze keer spraken wij met Manon Fennis. Als marketing director van XITE leidt zij een druk bestaan.

Manon Fennis is marketing director bij XITE, de grootste muziekzender van Nederland. Ze is verantwoordelijk voor de nationale en internationale marketingstrategie van het merk.

Wat is jouw grootste prestatie tot nu toe?

Ik ben trots op hoe we het merk XITE de afgelopen twee jaar een boost hebben gegeven. Ik hoor van veel mensen uit de branche dat ze XITE overal voorbij zien komen de laatste tijd. Dan voel ik me echt een proud mom. Als je er middenin zit, kijk je soms alleen maar naar de dingen die nog beter kunnen en niet wat je allemaal al hebt bereikt. Het is goed om soms even stil te staan en te denken wow, wat heb ik veel vette dingen gedaan.

Manon Fennis is marketing director bij XITE-de grootste muziekzender van Nederland. Ze is verantwoordelijk voor de nationale en internationale marketingstrategie van het merk. _________________________________ 💪🏼 Wat is jouw grootste prestatie tot nu toe? Ik ben trots op hoe we het merk XITE de afgelopen twee jaar een boost hebben gegeven. Ik hoor van veel mensen uit de branche dat ze XITE overal voorbij zien komen de laatste tijd. Dan voel ik me echt een proud mom. Als je er middenin zit, kijk je soms alleen maar naar de dingen die nog beter kunnen en niet wat je allemaal al hebt bereikt. Het is goed om soms even stil te staan en te denken wow, wat heb ik veel vette dingen gedaan. _________________________________ 👨🏼‍🎤 Wie of wat was je grootste inspiratiebron? Qua werkmentaliteit heb ik veel geleerd van m’n ouders. Zij hebben heel erg een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit en die heb ik overgenomen. _________________________________ 😅 Stel je bent weer waar je was toen je begon, wat zou je dan anders hebben gedaan? Later beginnen met fulltime werken, haha. Ik ben na m’n studie direct in een vaste baan gerold. Achteraf had ik tussendoor liever wat langer gereisd! _________________________________ 💰Heb je een gouden tip voor beginnende ondernemers / (media)professionals? Het klinkt heel logisch, maar zorg altijd dat je plezier hebt in je werk! Ik heb nog nooit een baan gehad waar ik met tegenzin naartoe ging. Als je het leuk vindt wat je doet, kun je je voor de volle 100% inzetten, groeien en mooie dingen bereiken.

81 Likes, 6 Comments – Hustle (@hustlebytribe) on Instagram: “Manon Fennis is marketing director bij XITE-de grootste muziekzender van Nederland. Ze is…”

Wie of wat was je grootste inspiratiebron?

Qua werkmentaliteit heb ik veel geleerd van m’n ouders. Zij hebben heel erg een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit en die heb ik overgenomen.

Stel je bent weer waar je was toen je begon, wat zou je dan anders hebben gedaan?

Later beginnen met fulltime werken, haha. Ik ben na m’n studie direct in een vaste baan gerold. Achteraf had ik tussendoor liever wat langer gereisd!

Heb je een gouden tip voor beginnende ondernemers / (media)professionals?

Het klinkt heel logisch, maar zorg altijd dat je plezier hebt in je werk! Ik heb nog nooit een baan gehad waar ik met tegenzin naartoe ging. Als je het leuk vindt wat je doet, kun je je voor de volle 100% inzetten, groeien en mooie dingen bereiken.

In samenwerking met ondernemersfestival Mediabites houdt Hustle interviews met belangrijke gezichten in de media-industrie. Meer weten? Bekijk dan ook het interview met presentatrice Anna Gimbrère en illustrator Leon Römer.

Reageer op artikel:
Manon Fennis is de marketing director van XITE, een absolute droombaan
Sluiten