Kanye bevestigt ‘glow in the dark’ Yeezy 350’s

Check This 29 aug 2018 Must Know

Kanye West laat via Twitter weten dat er, wederom, nieuwe modellen van de befaamde Yeezy 350-lijn aan zitten te komen. In een recente tweet laat hij de twee bijzondere colorways zien: een glimmende groene, en een oranje versie van de sneaker. Het model geeft namelijk licht in het donker!

 

KANYE WEST on Twitter

Can’t wait for these glow in the dark 350s 🙈🙈🙈🌪🌪🌪

Yeezy 350 Glow In The Dark

Met de release van de Yeezy 500 en 700 is er momenteel minder aandacht voor het ietwat verouderde, doch immens populaire 350-model. Wat denk jij? Zorgt deze versie voor een nieuwe hype onder sneakerliefhebbers? De drop lijkt, met het clubseizoen voor de deur, in ieder geval op een goed moment te komen.

Yeezy

Het sneakermerk van Kanye West is hard op weg om een van de snelst groeiende modebedrijven ooit te worden. De Yeezy 350 verkocht 400.000 modellen in één uur. Kanye zet in 2018 ongeveer een miljard dollar om; en het maakt hem succesvoller (of in ieder geval rijker) dan die andere sneakergod: Michael Jordan.

@CheckThis__

Op de hoogte blijven van de laatste streetwear, sneakers en tofste collabs in hypeland? Volg ons dan op Instagram. Hier delen we dagelijks nieuwe content én maak je kans op hele toffe prijzen; waaronder een paar Air Max 97/1.

Reageer op artikel:
Kanye bevestigt ‘glow in the dark’ Yeezy 350’s
Sluiten