Drake toont bizarre nieuwe Air Max op Instagram

Steven 20 aug 2018 Must Wear

Nieuwe week, nieuw Drake-nieuws. De Champagnepapi zit midden in zijn tour met Migos, maar zit niet stil als het gaat om het teasen van zijn eigen kledinglijn en sneakers. Vorige week namen we al een kijkje in de hele vette merchandise van de Aubrey & Three Migos Tour, vandaag extra aandacht voor zijn nieuwe collab met Nike.

Air Max Plus

Een snelle blik op het design spreekt boekdelen: dit is hoe dan ook een bijzondere variant op het populaire Air Max-model. Drake stapt bijvoorbeeld af van het reguliere veterstriksysteem én we zien een hele trippy schoenzool met matzwarte Airs – zo eentje waar de één mee wegloopt en de ander van jankt. Wanneer we de schoen kunnen verwachten in de (online) winkels is nog niet bekend; het lijkt erop dat de rapper er eerst zelf mee gaat optreden.

for stage use.

743.1k Likes, 60 Comments – @champagnepapi on Instagram: “for stage use.”

Adidas

Eerder dit jaar kwam Drake nog in opspraak omdat hij steeds vaker Adidas droeg in plaats van Nike – toch wel de grootste concurrent van het kledingmerk. Sneakerliefhebbers kunnen na bovenstaande Instagram-post opgelucht ademhalen. Het blijkt allemaal weer goed tussen Drake en Nike!

Reageer op artikel:
Drake toont bizarre nieuwe Air Max op Instagram
Sluiten