Drake’s nieuwe Scorpion merchandise hint naar een World Tour

Steven 3 aug 2018 Must Wear

Na meerdere delays is Drake gisterenavond eindelijk aan zijn tour door Noord-Amerika begonnen. Samen met Migos begon hij in Kansas City aan de ‘Aubrey and the Three Migos’-tour. Een goed moment voor een first look op zijn nieuwe Scorpion merchandiselijn. En: een van de shirts lijkt een nieuwtje te verklappen.

Scorpion

De collectie bestaat onder andere uit een veelvoud van verschillende shirts; de albumart, de tourdata, het Scorpion- en het Coldblood-logo. Ook scoor je op Drake’s officiële website een tourhoodie, een Coldblood hooded sweatshirt en kon je een heel vette customizable bomberjack aanschaffen. Die laatste is inmiddels uitverkocht.

Tekst gaat door onder de foto’s

Beating up road soon

801.6k Likes, 43 Comments – @champagnepapi on Instagram: “Beating up road soon”

🦂 another one

861.1k Likes, 7,327 Comments – @champagnepapi on Instagram: “🦂 another one”

Tourdata

Op een van de shirts zien we ook ‘WORLD TOUR’ staan, de kans is dus groot dat we na zijn Noord-Amerika tour de Champagne Papi ook in de rest van de wereld kunnen zien. De kwaliteit van de foto op Drake’s website is alleen nét te onscherp om te kunnen ontdekken wanneer, en belangrijker, waar hij gaat optreden. Ontdek jij iets in onderstaande screenshot?

⚡️GLITCH⚡️met releases van Kanye en The Carters kent 2018 al waanzinnig veel vuur. Toch luisteren we nu nonstop naar Scorpion, het vijfde album van Drake-met 90 minuten aan nieuwe tracks 🔥 Niet alleen wij: Drake lijkt alle streamingrecords te gaan verbreken. Heb jij de bizarre samenwerking met Michael Jackson al gehoord?

86 Likes, 4 Comments – Check This (@checkthis__) on Instagram: “⚡️GLITCH⚡️met releases van Kanye en The Carters kent 2018 al waanzinnig veel vuur. Toch luisteren…”

Reageer op artikel:
Drake’s nieuwe Scorpion merchandise hint naar een World Tour
Sluiten