Knuffelen met een schattig caféhondje en werken in Scandinavische sfeer

Steven 19 jun 2018 Hotspots

Een andere werkplek op zijn tijd inspireert. Hustle test door het hele land hotspots waar je terecht kunt als freelancer. De freelancewerkplek van deze week: 4850, een Amsterdamse werkplek die het zo simpel mogelijk houdt.

Rust, koffie, brood, wijn

4850 in Amsterdam-Oost is dé hotspot voor freelancer die het simpel willen houden. Graag de focus op je werk houden? Daar is 4850 meer dan geschikt voor! Het eerste wat opvalt? De minimalistische stijl die de zaak te bieden heeft. Tel dit bij de typische Scandinavische menukaart en ontzettend lekkere Zweedse koffie op en je hebt je plekje gevonden. Oh, en die gigantische wijnwand die je ziet bij binnenkomst? Die heeft alles te maken met het feit dat 4850 in de avond een wijnbar is.

De hotspot in Amsterdam-Oost heeft een Scandinavisch tintje, omdat de roots van oprichters Rikard Anderson (eigenaar Scandinavian Embassy) en Daniel Schein daar ook liggen. Samen besloten ze om een koffiebar en wijnbar te combineren. Dit zorgt er voor dat het een heerlijke plek is om je werk van de dag af te krijgen. Koffie voor de focus, wijntje voor het einde van de dag en een heerlijke hap tussendoor. Wat wil je nog meer?

Foto’s van 4850

Een andere werkplek op z’n tijd inspireert. Hustle laat jou de mooiste hotspots zien waar jij meteen WIL werken! 🔥💡 ______________________ 📖| @4850nl 📍| Camperstraat 48-50, Amsterdam-Oost 🍷| overdag een koffiezaak, ’s avonds een wijnbar! 📸| @poeticpictrs / @cityguysnl ______________________ Knuffelen met het extreem schattige caféhondje Java én tussendoor ook nog wat werk verzetten? Dat kan fantastisch bij 4850 in Amsterdam Oost. Dit café combineert twee fantastische Scandinavische exportproducten: koffie en minimalistisch design. ______________________ #hotspot #amsterdam #damsko #amsterdamoost #oost #4850 #4850nl #specialitycoffee #scandinavian #winebar #naturalwine #coffeebar #oosterpark #wijn #workspot #werkplaats #workworkwork

81 Likes, 1 Comments – Hustle (@hustlebytribe) on Instagram: “Een andere werkplek op z’n tijd inspireert. Hustle laat jou de mooiste hotspots zien waar jij…”

Deze workspot kent een geweldige menukaart. Tenzij je de Scandinavische keuken niet kan waarderen… Van steak tartare met zalmeitjes tot buikspek met kool: het is werkelijk waar heerlijk. Het personeel heeft echt passie voor het werk en dat merk in je de gehele sfeer in 4850. Concluderend is deze zaak een heerlijke plek om te werken. Of gewoon een kopje koffie te drinken… of een wijntje… of te eten. Tja, hier moet je echt een keer heen!

Pluspunten

– Rustgevende uitstraling
– Vriendelijk personeel
– Heerlijke (Zweedse) koffie
– Wijnbar in de avond
– Menukaart biedt veel heerlijke gerechten
– 6 dagen per week open

Minpunten

– Niet bijzonder veel plekken, dus kan druk zijn
– Op woensdag moet je een ander plekje zoeken, want dan zijn ze dicht

Adres en openingstijden

4850 is te vinden op Camperstraat 48-50 in Amsterdam-Oost. Maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 uur tot 23:00 uur geopend. Vrijdag van 09:00 uur tot 00:00 uur, zaterdag van 10:00 uur tot 00:00 uur en zondag van 10:00 uur tot 23:00 uur. Meer informatie? Check dan de Instagram van 4850!

Ben je op zoek naar een andere workspot in Amsterdam? Wellicht is de Kanarie Club een goed alternatief! Check Hustle voor meer toffe hotspots als deze!

Reageer op artikel:
Knuffelen met een schattig caféhondje en werken in Scandinavische sfeer
Sluiten